Op vakantie naar Spanje in 2016?

De laatste jaren is een zonvakantie Spanje weer in populariteit gestegen. Vanwege de goedkoop geprijsde strandvakanties en de grondige renovatie, nieuwbouw van accommodaties, hotels en appartementen is de prijs-kwaliteit verhouding weer prima te noemen. De concurrentie met andere zonvakantie landen is ingegaan en daardoor krijgt de vakantieganger die een all inclusive vakantie Spanje boekt weer waar voor hun geld.

Badplaatsen en eilanden Spanje

Spanje heeft een legio mogelijkheden voor een heerlijke strandvakantie. De Costa Brava en de Costa del Sol zijn de Costa’s die het populairst zijn onder Nederlanders en Belgen. Bekende badplaatsen aan deze costa’s zijn het onder jongeren populaire Lloret de Mar, de favoriet van volwassenen Benidorm en het mondaine Marbella voor vakantiegangers die een luxe vakantie Spanje willen boeken.

Populaire eilanden voor stelletjes en gezinnen zijn Mallorca, Gran Canaria en Tenerife. Ibiza is het populaire partyeiland waar je tot in de vroege uurtjes kunt dansen en feesten. Naast deze populaire badplaatsen en eilanden zijn er veel strand bestemmingen die groeiende zijn. Pareltjes zoals Nerja aan de Costa del Sol, Tossa de Mar aan de Costa Brava en Cala d’Or op het eilande Mallorca. Bekijk alle badplaatsen en eilanden maar eens in het linkermenu of via de snelzoeker rechtsboven. Hieronder treft u de scherpste aanbiedingen en last minutes Spanje van de grootste en beste reisbureaus.