Vakantie Griekenland in 2016?

Een zonvakantie Griekenland heeft voor de liefhebbers van zon en cultuur veel te bieden. Het verrukkelijke klimaat, de schitterende natuur en de talloze bezienswaardigheden maken de Griekse eilanden tot één van de populairste zonvakantie bestemmingen. Een strandvakantie op de eilanden kan indien gewilt makkelijk gecombineerd worden met een reis in de oudheid. Ieder eiland heeft namelijk een rijk verleden. Op bijna ieder eiland vind je resten van oude Griekse tempels en gebouwen. De oeroude dorpjes in de bergen en aan de kust zien er nog hetzelfde uit als honderden jaren terug.

Zonvakantie Griekenland

De vele eilanden die Griekenland lief heeft zijn uniek van elkaar. Een aantal hebben Turkse invloeden en een unieke flora en fauna. Daarnaast heeft vrijwel ieder Grieks eiland heeft een unieke keuken en eigen gewoontes. De populairste eilanden onder Nederlandse en Belgische vakantiegangers zijn Corfu, Karpathos, Kos, Kreta en Rhodos. Echter worden de laatste jaren de wat kleinere eilanden zoals Santorini, Peleponnesos en Thasos steeds populairder als vakantie bestemming.

Vergelijk vakanties Griekenland

Om het voor u gemakkelijk te maken hebben wij all vakanties Griekenland geselecteerd van de grootste aanbieders. Dit resulteert in het grootste aanbod van Griekenland vakanties die er te vinden is op internet. Zo kunt u zonvakanties met elkaar vergelijken en op basis van eiland, prijs en faciliteiten de beste vakantie uitkiezen.