Vueling Vliegtickets

Vueling Airlines is een Spaanse low-cost luchtvaartmaatschappij. De thuisbasis is Barcelona El Prat; daarnaast heeft de maatschappij hubs in Parijs Charles de Gaulle, Madrid Barajas en Sevilla. Vueling biedt vliegtickets naar Spanje vanaf €59. Je kunt vanaf Amsterdam Schiphol vliegen naar o.a. Barcelona, Madrid, Sevilla, Valencia en Parijs.

Deze low-fare luchtvaartmaatschappij heeft een eigen puntenspaarsysteem met de naam Punto. Hiermee kun je punten sparen voor iedere bestede €2. Met Punto is het mogelijk om gratis vliegtickets te verdienen. Alleen de administratiekosten en de belastingen dienen dan nog te worden betaald.

Vueling werkt met electronische tickets, waardoor het afdrukken van traditionele tickets uitgespaard wordt. Dit om je altijd de beste prijzen te kunnen bieden. Daarom is het voldoende om bij het inchecken een geldig identiteitsbewijs (paspoort of identiteitskaart) en je bevestigingsnummer te overleggen. (Het “bevestigingsnummer” is het nummer dat je ziet na het afronden van je reservering en dat wij je zenden met de bevestiging. Het is een combinatie van zes letters of cijfers).

Vueling is de eerste spaanse luchtvaartmaatschappij die al haar passagiers de mogelijkheid biedt om online een zitplaats te reserveren. Vueling vliegt met Airbus A320 toestellen.